fbpx

RASTA TOURS CURACAO BOOT TOURS & TRIPS

SNORKEL TRIPS

SUNSET TRIPS

SIGHT-SEEING TRIPS

PRIVATE TRIPS AVAILABLE

Over ons

Lees meer over onze geschiedenis en waarom je een trip met ons moet boeken.

Rasta Tours Curacao Boat Trips is opgericht op 1 april 2019 en dit was geen grapje. Het hart van het bedrijf is Di Luca, een gezellige rood,geel en groene sloep waar we rondvaarten op organiseren in het Spaanse water, Fuik baai, Snorkel Trips naar de Tugboat en onze beroemde Sunset BBQ Trip.

We zijn ook gespecialiseerd in Prive Trips met of zonder eten en drinken. We varen met kleine groepen omdat we graag in contact staan met onze gasten.Buiten dit bieden we ook de service van Freelance Kapitein aan. Tevens hebben we ook service voor boot management.

Met Rasta Tours vaar je de “Irie way”


Kom en geniet met ons van de zee.

Foto Gallerij

Bekijk onze fotos en krijg een impressie hoe gezellig boat tripjes met Rasta Tours Curacao Boat Trips zijn.

Yummie lunch
max 30 persons
family excursions
Rasta Tours luv

Rasta Tours Week Schema

Rasta Tours Curacao Boat Trips

Di Luca Easy Ride

Vertrek: 9:30u – 11:30u

Price: $40

Wil je gewoon rustig waker worden? Ga dan mee op onze rondtrip door het Spaanse water, aan het einde leggen we even aan bij Santa Barbara Beach Resort voor een verkoelende sprong in de caribische zee. (inclusief drankjes)

sunset bbq rasta tours

Di Luca Sunset BBQ

Vertrek: 15.00u – 19.00

Prijs: $85

De Di Luca Foodies Trip! Wil je genieten van een heerlijke BBQ op zee? Stap dan op op deze middag tour die eindigt op een prive strandje in Fuik Baai. Zwem, drink, snorkel en geniet van deze fantatstische BBQ gerserveerd aan boord. Op de terug weg varen we dan terug en onder genot van lekkere muziek en misschien wel een “Green Flash”

snorkeling with rasta tours

Di Luca Lunch & Snorkling

Vertrek: 10am – 1:30pm

Prijs: $65


We vertrekken om 10uur voor een rondvaart in het Spaanse Water. Daarna varen we naar de Caracasbaai voor een mooie snorkel stop bij de tugboot. Daar kan je het gezonken schip zien en honderden soorten tropische vissen. Na de snorkel eindigen we de trip bij Santa Barbara Beach voor een lichte BBQ Lunch! Gedurende de trip is er open bar.

Rasta Tours Curacao Boat Trips

Klein Curacao/Private Trips

Prijs: op aanvraagSPECIAL RATE FOR LOCALS AND KITESURFERS.

We bieden ook tirps aan naar Klein Curacao, we doen dit alleen op aanvraag en als prive tower. We adviseren om te overnachten om maximal van het eiland te genieten. Er is niks mooiers om ‘s avonds op Klein Curacao te zijn met een mooi kampvuur. Mocht je dit willen doen, stuur dan even een mail en we maken een trip zoals u dat wil.

captain Ed

WIL JE BOEKEN OF HEB JE VRAGEN?

Bel of app +5999 565 1212 of gebruik onderstaand formulier om een email te sturen.

Ed your famous captain

Ontmoet onze Kapitein

Lees hier hoe Edwin de Irie kapitein van het caribisch gebied is geworden.

Edwin Sluis hier bekend als “Rasta” werd 20 jaar geleden verliefd op de Caribe. In 2002 verhuisde hij van Nederland naar Bonaire. Al vanaf jongs af aan hield hij van de zee. Zeilen, surfen, windsurfen en Kitesurfen, hij vind alles leuk. Het was dan ook geen verrassing dat hij na een aantal jaren op land te hebben gewerkt kapitein werd van de Aquaspace op Bonaire. 2 jaar later was hij de trotse eigenaar. Het was een jongens droom die uitkwam. In 2016, na 14 jaar Bonaire, verhuisde hij naar zijn nieuwe liefde Curacao. Eerst werd hij bedrijfsleider/ kapitein van een lokaal bedrijfje, maar sinds April 2019 dus Kapitein/ eigenaar van Rasta Tours Curacao Boat Trips. Onmoet hem in zijn kantoor, de blauwe carbische zee.

Have Any Questions?

+5999 565-1212 (Call or WhatsApp)

Open Daily

08:00 – 20:00

Need Some Help?

edwin@rasta-tours.com